Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

ΝΤΟΜΙΝΟ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ

Πάτρα: Εντολές από εγκεφάλους του κυκλώματος στις Φυλακές "Αγίου Στεφάνου" έπαιρναν τα μέλη της εγκληματικής συμμορίας του μανιακού του Μικρολίμανου

Συνελήφθη ο άμεσος συνεργός του Αλμπέρ Μπάκο - Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και ένας ψυχρός εκτελεστής
Ντόμινο συλλήψεων φαίνεται ότι έφερε η σύλληψη του μανιακού του Μικρολίμανου, καθώς εδώ και λίγες ώρες οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους ακόμα δύο επικίνδυνους κακοποιούς από την Αλβανία.
Ο ένας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι άμεσος συνεργός του Αλμπέρ Μπάκο και μαζί με τον 31χρονο έπαιρναν εντολές από τους εγκεφάλους του κυκλώματος, που εκτίουν ποινή φυλάκισης στα σωφρονιστικά καταστήματα της Πάτρας και του Κορυδαλλού.
Ο δεύτερος φέρεται να είναι ένας ψυχρός εκτελεστής, που έχει αναλάβει δεκάδες «συμβόλαια θανάτου» για λογαριασμό μεγάλης μαφιόζικης φατρίας. Μεταξύ των «συμβολαίων» είναι και εκείνο εις βάρος ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, που για χρόνια υπηρετούσε σε μάχιμο πόστο της Ασφάλειας Αττικής, ενώ τώρα υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία εκτός ΓΑΔΑ.
Η σύλληψή τους έγινε έξω από διαμέρισμα στα Σεπόλια, όπου ήταν και το κρησφύγετό τους, την ώρα που έβγαιναν από αυτό από στελέχη του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας. Κατά τις έρευνες στο εσωτερικό του διαμερίσματος οι αστυνομικοί βρήκαν δύο όπλα, τα οποία θα μεταφερθούν για βαλλιστικό έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.
http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=77529 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου