Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥΛόγω των εορτών και για όλο το μήνα Δεκέμβριο η Διοίκηση και το προσωπικό του Κ. Κ. Αλικαρνασσού διοργάνωνει μια σειρά από εκδηλώσεις λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των κρατουμένων.


 Η πρώτη εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωι της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου 2016 όπως κάθε χρόνο άλλωστε αφού τιμάται στην φυλακή Αλικαρνασσού ο Άγιος Ιερομάρτυρας Ελευθέριος, προστάτης των Φυλακισμένων με περιφορά της ιερής εικόνας και Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του καταστήματος.Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Εισαγγελέας Επόπτης του Κ.Κ Αλικαρνασσού που ευχήθηκε στους κρατούμενους αφού παρακολούθησε μαζί τους την Θεία Λειτουργία και περιφορά που πραγματοποιήθηκε λόγω της ημέρας.
Στη συνέχεια έγινε το απόγευμα της ίδιας ημέρας μουσική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του καταστήματος με τους μουσικούς Στεφανάκη Τριαντάφυλλο,Τιτομιχελάκη Στέλιο,Καραλάκη Κυριάκο,Χατζηλουκά Νίκο και Κιοστεράκη Σταύρο να διασκεδάζουν και να "ξεσηκώνουν" τους κρατούμενους με ρεμπέτικα και κρητικά τραγουδια. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου