Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

Mετατρoπή τμημάτων τριών αγροτικών φυλακών σε κλειστές φυλακές


 
Σε κλειστές φυλακές μετατρέπονται τμήματα τριών αγροτικών φυλακών της χώρας με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης λόγω του «υπερσυνωστισμού κρατουμένων», προκειμένου να μεταχθούν σε αυτά 362 κατάδικοι που εκτίουν ποινές κάθειρξης από 5 έως 10 χρόνια.
Σύμφωνα με τις υπουργικές αποφάσεις  το Α΄ και Β΄ τμήμα του αγροτικού καταστήματος κράτησης Κασσάνδρας, χωρητικότητας 160 ατόμων,  θα μετατραπούν σε κλειστά τμήματα κρατουμένων.
Παράλληλα, το δεύτερο κτήριο του αγροτικού καταστήματος κράτησης Αγιάς Χανίων, χωρητικότητας 130 ατόμων μετατρέπεται, σε κλειστό τμήμα κράτησης.
Επίσης, το Α΄ κτήριο του ειδικού αγροτικού καταστήματος κράτησης νέων Κασσαβέτειας, χωρητικότητας 72 ατόμων, μετατρέπεται σε κλειστό τμήμα κράτησης.
Ακόμη, με τις τρεις αποφάσεις του κ. Αθανασίου δίνεται εντολή και στους  τρεις διευθυντές των επίμαχων αγροτικών φυλακών, εν όψει της μετατροπής τμημάτων των φυλακών αυτών και σε κλειστές,  να μεριμνήσουν για την εκτέλεση των απαραίτητων τεχνικών εργασιών, καθώς και τη λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων ασφαλείας.
newsroom naftemporiki.gr 

http://www.naftemporiki.gr/story/739495 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου