Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Σε διαφορετικές φυλακές μεταφέρονται οι ληστές του Διστόμου

Σε διαφορετικές φυλακές μεταφέρονται οι ληστές του Διστόμου

 Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους ο Γρηγόρης Τσιρώνης και ο Σπύρος Χριστοδούλου, που κατηγορούνται για 4 κακουργήματα και 5 πλημμελήματα σχετικά με την υπόθεση του Βόλου.

Οι κατηγορούμενοι ήταν…λακωνικοί στις απολογίες τους και φέρονται να είπαν «αρνούμαι τις κατηγορίες επιφυλάσσομαι να απαντήσω όταν έχω όλη τη δικογραφία στα χέρια μου».
Οι δυο συλληφθέντες κατηγορούνται μεταξύ άλλων για 8 ληστείες στην περιφέρεια από το 2011 και μετά, καθώς και για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους στην Νέα Αγχίαλο Βόλου.
Ο συνήγορος του Τσιρώνη, Κώστας Παπαδάκης , δηλώσε πως «ο εντολέας του επέλεξε 9 χρόνια το δρόμο της φυγοδικίας καθως ηταν στοχοποιημένος για την αντιεξουσιαστική του δράση και ηταν βέβαιη η φυλάκιςή του. Γιαυτό επέλεξε τότε το δρόμο της ελευθερίας». Την ωρα της αποχώρησης των νερών υπήρξε μικρέντασξ μεταξύ αστυνομικών και νεαρών συγκεντρωμένων.
Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν να μεταχθούν στις φυλακές Κορυδαλλού για ένα μήνα ώστε να πάρουν ολόκληρη τη δικογραφία, αλλά το αιτημα τους δεν έγινε δεκτό. Ο Τσιρώνης αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τρικάλων και ο Χριστοδούλου στις φυλακές Αλικαρνασσού.
http://www.tribune.gr/crime/news/article/143761/se-diaforetikes-filakes-metaferonte-i-listes-tou-distomou.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου