Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Επανακκίνηση για τις φυλακέςΑγγελοκάστρου. 

Επαφές με Παπαναστασίου και Σταρακά – Ολοκληρώθηκαν τα τοπογραφικά

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com από χθες βρίσκεται στο Αγρίνιο ο διευθύνων σύμβουλος της Θέμις Κατασκευαστική Α.Ε Δημήτριος Σωτ. Σωτηρόπουλος Δρ.,  Χημικός Μηχανικός της εταιρείας δηλαδή που έχει σκοπό της είναι την μελέτη, την κατασκευή, την επέκταση, την επισκευή, τη συντήρηση, τον εξοπλισμό και τη οργάνωση των Δικαστικών κτιρίων, των Σωφρονιστικών Καταστημάτων, των Καταστημάτων των Υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης και των εποπτευόμενων από αυτό νομικών προσώπων, εφόσον τα έργα αυτά ανατίθενται στην εταιρία με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης.
Έκαναν το τοπογραφικό στην έκταση που έχει παραχωρήσει ο δήμος στο Αγγελόκαστρο  και το τοπογραφικό που έκαναν είναι για πάνω από 400 στρέμματα. Βέβαια αυτά τα οποία θα αξιοποιηθούν θα είναι πάνω από 100 αλλά το τοπογραφικό έγινε για να έχουν περισσότερη ευχέρεια. Έγιναν ήδη συναντήσεις των υψηλά ισταμένων στελεχών της Θέμις Κατασκευαστική Α.Ε τόσο με τον δήμαρχο Αγρινίου αρχικά Γ.Παπαναστασίου όσο και με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτ/νίας Χ.Σταρακά και άλλους παράγοντες .
Αξίζει να σημειωθεί πως ο διευθύνων σύμβουλος της Θέμις Κατασκευαστική Α.Ε Δημήτριος Σωτ. Σωτηρόπουλος έχει καταγωγή έχει από το Αντίρριο, είναι ο άνθρωπος που τρέχει αυτή την υπόθεση και λόγου εντοπιότητας θέλει να προχωρήσει αυτή η διαδικασία.
Επιτέλους μετά από πολύ καιρό το θέμα των φυλακών φαίνεται να μπαίνει σε μια σειρά. Δε μένει παρά να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου