Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Συνέλαβαν τον διευθυντή φυλακών Τρικάλων για κατοχή κοκαΐνης


Συνέλαβαν τον διευθυντή φυλακών Τρικάλων για κατοχή κοκαΐνης

Συνελήφθη ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων για κατοχή κοκαΐνης, κατά την έξοδό του χθες το βράδυ από το σωφρονιστικό κατάστημα, σε αιφνίδιο έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ασφάλειας.
Σύμφωνα με το trikalanews.gr, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας σε χώρους και γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών στο εσωτερικό των φυλακών Τρικάλων, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί δύο συλλήψεις.
Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο του 40χρονου διευθυντή των φυλακών Τρικάλων, έξω από την πύλη εισόδου.
Ο έλεγχος των αστυνομικών αποκάλυψε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε και ο 40χρονος συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε αμέσως και το κινητό του τηλέφωνο.
Στη συνέχεια, συνελήφθη και ένας 34χρονος σε περιοχή των Τρικάλων, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ θέμα χρόνου είναι να συλληφθεί και ένας 39χρονος που προμήθευσε την κοκαΐνη και αναζητείται από την Αστυνομία.
Το κτίριο των φυλακών, έχει «σφραγισθεί», έχει ενισχυθεί η εξωτερική φύλαξη του, καθώς συνεχίζονται οι έλεγχοι στο εσωτερικό του.
Στον έλεγχο του γραφείου του διευθυντή των φυλακών δεν βρέθηκε κάτι το επιλήψιμο ενώ ερευνούνται και άλλοι ιδιωτικοί του χώροι.
Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου